avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensia de urmas pt vaduvele eroilor revolutiei din dec ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensia de urmas pt vaduvele eroilor revolutiei din dec 1989

sint vaduva de 2 ani sotul a fost in revolutie si are certificat de revolutionar vreau sa stiu daca am vreun drept ca vaduva stiu ca revolutionarii care traiesc au dreptul la o indemnizatie lunara sotul meu nu a apucat sa ia banii astia am dreptul la o indemnizatie lunara si unde sa ma duc sa rezolv care este legea care ma poate ajuta

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas livia rosu livia rosu As dori sa stiu daca pensia de erou al Revolutiei se ia in calculul pensiei de urmas. Mai concret, nepoata mea se afla in custodia tatalui care avea si pensie ... (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar lazarica18 lazarica18 Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune? (vezi toată discuția)
Drepturile revolutionarilor gracyibz85 gracyibz85 am o mare nelamurire privind drepturile de revolutionar. Am un familiar care a fost unu revolutionar real, dintre cei care au iesit in strada si au luptat ... (vezi toată discuția)