avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Buna ziua ,doresc o lamurire in vederea pensionarii anticipate .Am vechime in munca 28 ani si varsta de 56 ani si sunt femeie .Vechimea in munca o am cu intreruperi pentru diverse perioade de timp in care ma-m aflat in concediul pentru ingrijirea copiilor in numar de 3
Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:19, 30 Mai 2011
Va rog sa reveniti cu data nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Anapmaria Anapmaria Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu o informație. Sunt născută în 1964,(55 de ani împliniți), am o vechime în munca 23 de ani și am dat naștere la ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata silvia_m silvia_m Ce conditii de vechime in munca si varsta trebuie sa indeplineasca o femeie pentru a se putea pensiona anticipat, conform noii legi care a intrat in vigoare la ... (vezi toată discuția)