avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titulatura job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titulatura job

buna ziua! sunt absolvent al facultatii de instalatii si sunt interesat sa stiu daca la viitorul nou loc de munca pot fi incadrat ca inginer automatist.stiu ca exista un nomenclator dupa care se orienteaza cei de la resurse umane si de la care am inteles ca dupa acel nomenclator (care nu stiu cat de actualizat este)ar fi potrivita incadrarea de ingimer mecanic.la actualul loc de munca sunt incadrat inginer automatist, iar eu practic pe asta m-am specializat, iar in facultate am sudiat destul de intens si profilul electrotehnic , pe langa cel termic si hidraulic.sau macar inginer retele electrice (conform cor) sau electrotehnic?ce parere aveti? multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
catalinflorin, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii de specialitate si vechime in specialitatea studiilor elff elff Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs de angajare pentru postul de administrator de retea calculatoare. Conditii de participare: studii tehnice ... (vezi toată discuția)
Intrebari in legatura cu autorizatie proiectare instalatii electrice, sanitare, termice , hvac. rbogdangabriel rbogdangabriel Buna ziua , Am terminat facultatea de Electromecanica si vreau sa fac proiecte DTAC pentru instalatii ( electrice , termice , sanitare, hvac ). Conform ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)