Tot eu, mersi de intelegere, nu vreau sa abuzez dar ma sufoc aici de atatea probleme.
Am in fata apartamentului meu un vecin smecheras, de cartier.
In nici doua luni de cand s-a mutat a tras fire peste bloc ca sa-si puna internet (firele traverseaza aerian balcoane), a montat in podul blocului, deasupra mea, un echipament, nu stiu ce, ma tem sa nu fie ceva nociv sanatatii si, ca sa fie tacamul si mai complet - sambata, nu mergea liftul, a spart usa de la casa liftului, asa, de suparare.
Presedintele asociatiei nu misca nimic in fata lui, am insistat sa discute cu el, sa demonteze aparatura, firele, sa repare usa liftului - nimic. Eu nu vreau sa las lucrurile asa, mi se pare grav dar nici nu stiu ce sa fac.
Cu el nu doresc sa vorbesc, este foarte obraznic. O vecina i-a atras atentia ca din apartamentul lui i-a curs ceva si el a raspuns: mie nu mi-a curs nimic ca nu am ciclu...
politiei sa va adresati pt. atitudinea lui si primariei pt. "amenajarile" neautorizate.
cautati sa aflati daca prin acele cabluri fura semnal de tv sau internet de la vreo firma si incercati sa-i anuntati.