avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... este necesara platirea taxei de prima inmatriculare pt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

este necesara platirea taxei de prima inmatriculare pt autoutilitarele aduse din afara tarii?

am auzit ca nu se percepe taxa de prima inmatriculare pt autovehicule destinate transporturilor,este adevarat? multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa auto redusa pentru persoana cu handicap? ejneb00n ejneb00n Buna seara si la multi ani. Detin un automobil inscris in Italia, euro 2 si mi se pare o crima taxa auto pentru inscriere aici la noi din moment ce masina am ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto pt persoana cu handicap mosuxl mosuxl Buna ziua, Astazi am fost la 4 institutii ale statului ( RAR, TREZORERIE,ANAF,TAXE SI IMPOZITE ) – niciunde nu am reusit sa aflu informatiile ... (vezi toată discuția)
Carificare taxã poluare/înmatriculare auto cristel padurean cristel padurean Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea următoarelor: 1. Cum se numeşte, conform legislaţiei în vigoare, taxa care se plăteşte la cumpărarea unui ... (vezi toată discuția)