avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata retroactiva CASS?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata retroactiva CASS?

Sotul meu a fost diagnosticat cu TBC si trebuie sa se interneze pentru aproximativ doua luni. In ultimul an nu a platit CASS, este angajat cu carte de munca de o luna. Pe perioada internarii, trebuie sa plateasca perioada de internare, sau trebuie sa plateasca retroactiv CASS-ul? Care este valoarea care ar trebui platita la casa de asigurari in aceasta situatie? Poate beneficia de talonul meu de pensie?

Alte discuții în legătură

Salariat + pfa = cas ? raknel raknel Buna ziua, as avea si eu doua intrebari... Sunt si angajat cu contract de munca (programator), si sunt si pfa (am si contract de pfa cu firma unde sunt ... (vezi toată discuția)
Cass asociat unic robert_71 robert_71 Buna ziua. Sunt asociat unic, fara alte surse de venit, deoarece atunci cand am inceput activitatea pe cont propriu mi-am dat demisia de la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Plata cas,somaj si sanatate dupa incetare cm lilip lilip Buna ziua, Incepand cu luna aprilie va trebui sa imi gasesc alt loc de munca. Pe perioada cand imi caut alt loc de munca nu as vrea sa pierd vechimea de ... (vezi toată discuția)