avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dosar de dauna auto gestionat de B.a.a.r. cat dureaza?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dosar de dauna auto gestionat de B.a.a.r. cat dureaza?

buna ziua,
am avut un accident cu un sofer beat acre conducea o masina inmatriculata in bulgaria dar fara asigurare. de dosrul meu se ocupa b.a.a.r (soferul nevand asigurare) si este in solutionare de aproape 6 luni.sun o dat la 2 saptamani la rspectiva agentie si mi se dau raspunsuri gen: dosarul se afla la dep juridic, dar sefa este in concediu, apoi a plecat la o conferinta, apoi a avut multe dosare.etc
nu exista un termen legal de raspuns la aceste solicitari? chiar trebuie sa asteptam la nesfarsit?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:29, 31 Mai 2011
De regula un astfel de dosar trebuia solutionat pana acum dar BAAR are la dispozitie 3 luni pt cercetari proprii si apoi se ocupa de solutionarea dosarului. Nu aveti alta solutie decat sa asteptati si sa-i sunati in permanenta pana se vor plictisi si va vor da un raspuns. Daca nu, atunci va ramane instanta in care sa actionati BAAR. Pregatiti-va un avocat si actionati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri victima accident rutier elijah_lg elijah_lg Am fost victima unui accident rutier in care vinovatul avea polita de asigurare expirata, avand si numere de Italia, si o alcolemie de 2,4 daca imi aduc aminte ... (vezi toată discuția)
Problema recuperare dauna de la asigurator(i) stefanjr stefanjr Am avut ghinionul ca masina pe care o detin sa fie lovita de o masina inmatriculata in Bulgaria si a carui sofer avea asigurare RCA/Carte verde de Bulgaria pe ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de accident auto - asigurare, fondul pentru protectia victimelor strazii julaikos julaikos Buna ziua,apelez din nou la ajutorul dumneavoastra. Un amic a fost implicat intr-un accident auto sambata seara ;el circula regulamentar cu un turism,fara rca ... (vezi toată discuția)