avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Legea 40/2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legea 40/2011

Pana in data de 30.04.2011 tb sa facem acte aditionale cf noului Cod....daca nu le-am facut.....le pot face cu data de azi?sau le pot intocmi cu data de 30.04.2011?si in revisal cum le inregistrez?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 13:41, 31 Mai 2011
Nu orice modificare a CIM se declara in REVISAL.
adica modificarea numarului de zile de preaviz si adaugarea literei f la punctul M din ctr nu se declara in REVISAL?cu un nou act aditional?sau actul aditional se face intre firma si angajat.....si doar modificarile de salariu si de timp lucrat se declara in REVISAL?
Aceste modificari nu se declara in REVISAL.
Momentan nici salariul nu se declara, dar trebuie sa apara o noua vwersiune in care se va declara si salariul.
Multumesc.
Cu placere, succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege andreea_ion andreea_ion Buna ziua,am si eu o nelamurire...dupa noul cod al muncii...am inteles ca tb sa facem la contrctele vechi de munca un act aditional unde sa adaugam litera f ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale norme codul muncii handaricimarin handaricimarin pentru o societate cu 400 de salariati,in loc sa fac acte aditionale pt.a-i instiinta de modificarile noul Cod al Muncii,este legal sa fac o decizie colectiva ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)