avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua lege
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua lege

Buna ziua,am si eu o nelamurire...dupa noul cod al muncii...am inteles ca tb sa facem la contrctele vechi de munca un act aditional unde sa adaugam litera f (obligatia de a se supune obiectivelor de performanță individuale impuse, precum și criteriilor de evaluare a realizării acestora – stabilite prin fisa postului).....este un drept al angajatorului sau o obligatie?din 30.04.2011?trebuie sa fac pt fiecare angajat un act aditonal cu adaugarea literei si o noua fisa a postului?si apoi le inregistez in REVISAL?
Cel mai recent răspuns: andreea_ion , utilizator 14:56, 9 Mai 2011
Este dreptul angajatorului de a stabili obiectivele de performanta individuala, precum si criteriile de evaluare a realizarii acestora - art.40 alin.1 lit.f C.mun.
Este un drept sau o obligatie?este obligat sa faca angajatului act aditional si sa stabileasca obiectivele de performanta?
Nu este obligat dar este spre binele angajatorului sa stabileasca niste obiective si criterii de indeplinire a lor.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim incheiate pana la 01.05.2011 lemontee lemontee Buna ziua, stie cineva ca prevederi trebuie sa cuprinda actul aditional conform noului cod al muncii? intrucat nu reusesc sa ma lamuresc daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Obiective de performanta - renuntare doriacristina doriacristina Tinand cont de faptul ca angajatorul este obligat sa introduca criterii de evaluare insa are dreptul sa stabileasca obiective de performanta, daca acesta a ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim plus mobile plus mobile Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca trebuie facute acte aditionale la toate contractele individuale de munca din cadrul societatii privind : Salariatului ... (vezi toată discuția)