avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obiective de performanta - renuntare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obiective de performanta - renuntare

Tinand cont de faptul ca angajatorul este obligat sa introduca criterii de evaluare insa are dreptul sa stabileasca obiective de performanta, daca acesta a stabilit obiective de performanta angajatilor in anul ce a trecut, poate renunta la evaluarea acestora in cadrul procesului de evaluare, ce va avea loc in urmatoarele saptamani?

Motivatia ar fi ca au avut loc multe schimbari in companie iar relevanta acestora s-a pierdut si ar fi nedrept pentru angajat sa raspunda cu privire la acestea tinand cont de schimbarile mentionate, independente de vointa si dorinta acestuia.

Mentionez ca obiectivele acestea sunt trecute in acte aditionale la fisa postului.
Pe langa renuntarea la evaluare, poate angajatorul sa renunte la ele complet prin acte aditionale?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 13 Iulie 2012
Stabilirea obiectivelor de performanta individuala, precum si a criteriilor de evaluare a realizarii acestora de catre constituie un drept si nu o obligatie a angajatorului .. prin urmare, acesta poate decide daca renunta sau nu la acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege andreea_ion andreea_ion Buna ziua,am si eu o nelamurire...dupa noul cod al muncii...am inteles ca tb sa facem la contrctele vechi de munca un act aditional unde sa adaugam litera f ... (vezi toată discuția)
Criteriile de evaluare a angajatilor Ada30teo Ada30teo Aceste criterii trebuie trecute in CIM sau in acte aditionale pt CIM mai vechi de 1 mai, dar acolo mentionez si obiectivele pt fiecare salariat sau doar modul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)