avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea in clasa

sunt functionar public din anul 2005, în decembrie 2009, am primit aprobare pentru examen de promovare la gradul de referent III superior (salar 1006 ron), în august 2010 am trimis la resurse umane adeverinta de studii superioare (administratie publica) de scurta durata, dar am primit raspuns ca nu sunt bani pentru a-mi fi luata în calcul adeverinta şi nici în cartea de muncă nu au înregistrat acest lucru.
Care este adevarata realitate. Va multumesc.
In mod normal, legea nu interzice promovarile in clasa. Cu atat mai mult cu cat anul trecut, cresterea maxima de salariu care putea fi acordata la promovarea in clasa era de 5%, asa ca imi este greu sa cred ca nu existau bani in buget. Mai repede inclin sa cred ca institutia dvs. nu a vrut sa se "deranjeze" cu organizarea examenului de promovare, ori, poate, studiile absolvite de dvs. nu erau in specialitatea functiei.
Raspunsul nu ma satisface, studiile sunt in administratie publica (cu licenta luata) iar specialitatea functiei este referent III superior, pentru care motiv sa nu corespunda studiile cu specialitatea functiei?
Cei care nu se deranjeaza sa-si faca serviciul (pentru asta sunt la resurse umane sa urmareasca dosare ale angajatilor ) nu pot fi controlati si trasi le raspundere de nimeni?
Cine ar putea sa ma ajute, ca sunt de neconvins. Ei isi fac regulile impreuna cu managerul institutiei.
Pentru marirea de salariu inteleg, dar in ce priveste modificarea functiei se poate face act aditional, acest lucru nu presupune neaparat modificarea retibutiilor.
Cred ca trebuie sa insistati.
Am insistat in mod politicos pentru un drept al meu care mi se cuvine, dar ma considera angajat pe mosia bunicilor. Nu mai stiu sub ce forma as mai putea insista. Va multumesc.
Aveti studii de administratie publica dar daca lucrati la impozite si taxe sau contabilitate, nu prea bate. Precizati postul pe care lucrati.

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa functionar public cristina12ung cristina12ung sint referent superior ( asistenta medicala) la Directia de Sanatate Publica in cadrul Serviciului Programe de Sanatate si absolventa de studii superioare cu ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa ContSters95148 ContSters95148 Sunt referent,clasa III, grad superior, treapta III, cu 1 an vechime in functie. Va rog sa-mi spuneti: daca am absolvit Facultatea de Inginerie si Management ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)