avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE SE POT BLOCA CONTURILE ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE SE POT BLOCA CONTURILE BANCARE?

Partenerul meu de afaceri, cetatean italian , acuza faptul ca i s-au blocat conturile bancare datorita faptului ca el mi-a platit in avans o lucrare, iar eu am intarziat sa-i fac factura pentru suma respectiva.Se poate asa ceva sau e un pretext pentru a intarzia platile urmatoare?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: GARBEAELENA , utilizator 15:23, 31 Mai 2011
Pentru un asemenea motiv nicio banca nu blocheaza conturile. Ori are anumite probleme cu banca, ori incearca sa tergiverseze platile urmatoare
Daca tranzactia efectuata nu a intrat (prin indeplinirea tuturor conditiilor prevazute de lege/ printre altele si tranzactii in cuantum de 15.000 de euro) sub incidenta legii 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, atunci nu este posibil!
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
ContSters36411, utilizator
Nu se blocheaza conturile pentru asa ceva.
Va multumesc din suflet ! Banuiam ca nu exista asa ceva dar voiam si o parere avizata.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
GARBEAELENA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisc andrei013 andrei013 Stie careva care este suma maxima depusa in banca fara ca fiscul sa intervina?Care este suma maxima de bani depusa la care banca anunta fiscul? (vezi toată discuția)
Adresa oficiul pentru spalarea banilor laura-tamara laura-tamara Buna Ziua, In cazul unor asociatii care nu au activitate economica(nu sunt platitoare de tva,nu platesc impozit pe profit),trebuie trimisa adresa la Oficiul ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la persoana fizica pe societate neplatitoare de tva narcispataru narcispataru Buna ziua, As dori sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica pe firma neplatitoare de TVA. Exista modalitati de plata in numerar toata suma( aprox ... (vezi toată discuția)