avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce fac cu leasingul?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce fac cu leasingul?

Buna ziua
Am nevoie de un sfat .Am achizitionat in sistem leasing un autoturism pe societate comerciala .Datorita crizei nu am achitat ratele de leasing de 15 luni , firma de leasing nu a mai emis facturi catre societatea mea de 10 luni.In conditiile acestea mai pot relua plata ratelor la autoturism sau chiar plata integrala ?Nu am primit instiintari de la vreo firma de recuperare pana in acest moment . Am niste penalitati uriase pe fiecare zi de intarziere ,si credeti ca pot negocia cu firma de leasing ?Contractul a inceput in dec. 2008 ,avans 20% ,am achitat pana in martie 2010 .
Multumesc

Alte discuții în legătură

In cautarea unei solutii ... daca exista radu.popa radu.popa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In anul 2008 am incheiat un contract de leasing pentru o masina in urmatoarele conditii: - pretul autoturismului nou - ... (vezi toată discuția)
Deducere tva contract leasing Catalinabcr Catalinabcr Buna seara, Am o societate comerciala care doreste sa achizitioneze in leasing un autoturism pe o perioada de 12 luni cu un avans de 90 % . In acest caz ... (vezi toată discuția)
Leasing auto cu probleme Tedy28 Tedy28 Buna ziua tuturor utilizatorilor.In cele ce urmeaza va voi explica impasul in care ma aflu, in speranta aflarii unei solutii cat mai echitabile.In urma cu 3 ... (vezi toată discuția)