avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reintegrare in spatiu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reintegrare in spatiu locativ

buna ziua,va rog sa-mi dati un raspuns clar daca se poate,eu sunt in proces de succesiune,dupa ce tatal bun a murit acum un an , parata fiind mama vitrega.Dupa moartea tatalui meu eu am plecat in strainantate unde munceam de doi ani ca sa strang bani sa repar casa , in casa a ramas doar mama vitrega.M-am reintors in tara de curand iar mama vitrega nu imi da voie sa stau in casa,chiar a chemat si politia, spunand ca nu am ce sa caut in casa, pt ca am dat-o in judecata,dar ea nu intelege ca eu nu vreau sa fac nimic decat sa se faca succesiunea.De cinci luni stau pe unde apuc, prieteni, gazde,am deschis proces de reintegrare in casa,ca legea sa faca dreptate.Exista posibilitatea ca legea sa nu imi dea voie sa mai stau in casa tatalui meu,atata timp cat eu am fost plecat de acasa un an si numai tatal meu e pe contractul casei,mama vitrega necontribuind la cumpararea casei?

Alte discuții în legătură

Va rog raspuns urgent vali29 vali29 buna ziua, poate sa mi raspunda cineva,va rog,daca eu am locuit in casa tatalui meu care a murit acum un an,nu am alta locuinta,am adresa pe buletin unde am ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate,acte doveditoare. dancoman dancoman Tatal meu a fost crescut (bunica s-a recasatorit)de un tata ,,vitreg,,alaturi de inca trei frati(de mama).Tatal vitreg atunci cand s-a casatorit cu bunica mea ... (vezi toată discuția)
mama vitrega nu ma lasa sa intru in casa rotarualin rotarualin buna seara as vrea sa ma ajutati cu o problema : tatal meu a murit acum ceva timp , impreuna cu mama vitrega in timpul casatoriei tata a cumparat un ... (vezi toată discuția)