avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor \"fabricat\" in proces contraventional
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor "fabricat" in proces contraventional

Ce i se poate intampla unui martor daca a semnat si relatat lucruri neadevarate semnand un p.v ?! El defapt fiind agresorul unuia dintre victime, insa victima fiind dusa cu salvarea au avut loc sa se "clarifice" cu politistii.

Pentru ca aceea persoana sa fie pedepsita, se depune plangere penala, denunt? Pentru ce?Pentru fals in declaratii? De la data primirii procesului verbal e ok, chiar daca a trecut aproape 1 an de la incident?

Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 18:44, 31 Mai 2011
ce proces verbal contraventional a fost incheiat daca una din victime a fost dusa cu salvarea? a fost depusa plingere penala ptr vatamare corporala?
proces verbal de constatare + amenda in baza legii 61/91 de 1000 RONI pt. scandal in loc public ( o piata )

vreti sa spuneti ca din faptuitor a ajuns martor? de ce victimele nu au facut plangere penala imediat impotriva lui? e cam tarziu acum sa se mai faca vreun demers juridic.
Foarte simplu:

1. Nu le cunoastea numele
2. Politia nu a livrat procesul verbal, decat la cerere dupa 1 an.
3. Cand a citit pocesul verbal, surpriza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere (actiune) vatamare corporala freeanifer freeanifer Buna seara/ziua Dupa cit timp trebuie o victima sa intenteze o actiune de vatamare corporala , insotita de actele doveditoare , martori , certificat ... (vezi toată discuția)
Pluralitate de faptuitori si pluralitate de victime. suparattul suparattul Buna seara! Intr-un incident sunt 2 agresori si 2 victime. Unul dintre agresori loveste, pe rand, ambele victime. Al 2-lea agresor loveste numai una dintre ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ramzi ramzi salut , am avut si eu un mic scandal , am batut pe un baiat dintr un grup , si i am dat un pumn si i am spart arcada , doar atat . politia comunitare ne a ... (vezi toată discuția)