salut , am avut si eu un mic scandal , am batut pe un baiat dintr un grup , si i am dat un pumn si i am spart arcada , doar atat . politia comunitare ne a prins , ne scris amenda pentru vatamare corporala si tulburarea linisti publice , si ne au dus la o sectie de politie, si mi a dat amenda 2000 RON .
am cateva intrebari :
1. victima in cat timp poate sa isi scoata certificat medico-legal?
2. ce poate se mi se intample mie in urma incidentului ?
3.Care sunt consecintele ? sau unde se poate ajunge ?
va multumesc
Pentru vatamare corporala plangerea prealabila se depune in termen de 2 luni de cand se cunoaste cine este faptuitorul.
Totusi, eu nu inteleg: ati fost sanctionat pentru vatamare corporala si tulburarea linistii publice?
Pentru tulburarea linistii publice inteleg, dar pentru vatamare corporala.....daca persoana vatamata depune cerere , se aplica 2 pedepse? acest lucru este contrar legii.
Lovire - pedeapsa
strumful
Buna ziua,
Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala
luchirian
Buna ziua. Au trecut aprox 8 luni de cand am fost implicat intr-un incident. Mai precis, in p-ta Romana, m-am luat la bataie cu o persoana cu care eram, la ... (vezi toată discuția)
Contraventie/penal
xuser
Sa zicem ca :
X il bate pe Y. Politia vine, si face doar ceea ce poate face: ii da lui X o amenda pt. \"deranjarea linistii publice\". Y ajunge in spital si ... (vezi toată discuția)