avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consilieri juridici politisti ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consilieri juridici politisti ?

1) As dori sa stiu cine are dreptul de a reprezenta in procese civile (de ex. o contestatie la o amenda contraventionala) interesele unei sectii de Politie. Un consilier juridic sau un avocat?
Exista in practica de azi o problema de legalitate cu privire la modul de desemnare si temeiul legal in baza caruia sunt desemnati consilierii juridici MAI?

2) Ca mic detaliu de curiozitate: un consilier juridic este obligat sa poarte o uniforma specifica in instanta ?
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
masster, utilizator
Cel mai recent răspuns: masster , utilizator 23:16, 31 Mai 2011
Politia este reprezentata de obicei de consilieri juridici. Eu in cele cateva cazuri de contestare a PV-ului politia nu sa prezentat, consilierii juridici ai politiei nu se prea prezinta la procese.
Multumesc.
Altcineva are un raspuns mai complet si articulat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot contesta o amenda contraventionala? dorub dorub In urma unei reclamatii, am avut control de la OPC.... Au fost gasite marfuri alimentare la comercializare, expirate, in valoare de 104,90 lei...incalcandu-se ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea persoanelor juridice în fața instanței și a organelor de cercetare penală Daniela Gratiela Daniela Gratiela O persoană fizică poate reprezenta pe baza unei împuterniciri (încheiată la Notarul public) o persoană juridică în fața organelor de poliție ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut? mi s-a spus că voi amendată pentru că nu m-am prezentat, în calitate de desemnat, la o secție de votare ghebaalexandru ghebaalexandru Buna ziua!Saptamana trecuta urma sa particip in calitate de desemnat la o sectie de votare!In noaptea dinaintea zilei cand trebuia sa fiu prezenta(la sectia ... (vezi toată discuția)