avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cate contracte individuale de munca poti sa ai in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cate contracte individuale de munca poti sa ai in sectorul privat?

Poti sa ai mai multe contracte individuale de munca in sectorul privat si in doua domenii diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 3 Iunie 2011
Raspunsul ar fi ..cate puteti duce...insa trebuie sa va ganditi ca ziua are doar 24 de ore...
Culmea este ca in momentul de fata chiar daca depasesti 24 de ore pe zi nu exista sanctiune.
Si alta "culme " ar fi ca dupa un program de 8 ore legea prevede un repaus de minim 8 ore sau "durata maxima legala a timpului de munca nu poate depasi 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele suplimentare".
In general, un slariat care se gandeste la sanatatea sa si are si moralitate isi mai ia o norma de 4-6 ore, altul isi permite mai mult de 2 contracte de 8 ore pe care le consider imorale-ilegale. Cine si de ce face asa nu are rost sa comentez.
cu alte cuvinte doua contracte de 8 ore sunt ilegale???........sau doar imorale?
Doar imorale...

Alte discuții în legătură

Timp de lucru legal la stat cioncamihaela cioncamihaela daca lucrez la stat si nu au personal suficient pot sa mai primesc o jumatate de norma?mentionez ca am program de 7 ore (vezi toată discuția)
Organizarea timpului de lucru si odihna Mihaz Mihaz Buna ziua! Lucrez intr-o firma din Industria alimentara, serviciul Desfacere. Pana in urma cu cateva zile organizarea timpului de lucru era ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, Am o nelămurire si anume daca timp de 12 ani am avut un anumit program la locul de munca de 3 zile la 12h cu 3 de liber si tot asa (1h pauza de ... (vezi toată discuția)