avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cate contracte individuale de munca poti sa ai in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cate contracte individuale de munca poti sa ai in sectorul privat?

Poti sa ai mai multe contracte individuale de munca in sectorul privat si in doua domenii diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 3 Iunie 2011
raducraciun a scris:

cu alte cuvinte doua contracte de 8 ore sunt ilegale???........sau doar imorale?

Nu este niciuna din cele doua variante ... nelegale nu pot fi intrucat legea nu distinge ce fel de c.i.m. se pot incheia in cazul cumului de functii.
imoral - in acest senst ar trebui sa incalce un principiu moral ...eu nu consider ca fiind un principiu moral faptul ca o singura persoana nu poate avea mai multe c.i.m.
freeelis a scris:

Nu este niciuna din cele doua variante ...

Din cate stiu eu sa minti este inca imoral; eu personal nu cred ca o persoana poate muncii 16 ore pe zi.
nego_777 a scris:

freeelis a scris:

Nu este niciuna din cele doua variante ...

Din cate stiu eu sa minti este inca imoral; eu personal nu cred ca o persoana poate muncii 16 ore pe zi.

Nu are nimic de-a face minciuna cu cumulul de functii, in conditiile in care nu mai exista obligativitatea declararii functiei de baza ... exista persoane care muncesc si mai mult de 16 ore/zi...cele cu program de genul 24/48 ...:)
Aici nu este vb despre lucru in ture si nici despre cumul de functii, este vb despre 16/24 ore; 5/7 zile, dar cred ca ati inteles deja asta...
Ideea am prins-o de cand ati postat-o, insa se poate lucra chiar 16 ore /zi cu mai multe c.i.m. .. exista si posibilitatea de a incheia si alte tipuri de c.i.m. , de exemplu : c.i.m. cu munca la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de lucru legal la stat cioncamihaela cioncamihaela daca lucrez la stat si nu au personal suficient pot sa mai primesc o jumatate de norma?mentionez ca am program de 7 ore (vezi toată discuția)
Organizarea timpului de lucru si odihna Mihaz Mihaz Buna ziua! Lucrez intr-o firma din Industria alimentara, serviciul Desfacere. Pana in urma cu cateva zile organizarea timpului de lucru era ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, Am o nelămurire si anume daca timp de 12 ani am avut un anumit program la locul de munca de 3 zile la 12h cu 3 de liber si tot asa (1h pauza de ... (vezi toată discuția)