Buna ziua,
Am o nelămurire si anume daca timp de 12 ani am avut un anumit program la locul de munca de 3 zile la 12h cu 3 de liber si tot asa (1h pauza de masa) , area manager de zona ne poate modifica acest program la unul de 12/24; 12/48 .Precizez ca atat noi angajatii, cat si directorul de magazin suntem pt nemodificarea graficului si rămânerea la 3 zile cu 3 liber.
Motivul invocat de area manager este că programul nostru de 3 cu 3 este ilegal . După 12 ani, e ilegal? Nu cumva este altceva la mijloc?
Vreau sa stiu daca exista o baza legală intr adevar care ne obligă să modificăm graficul de serviciu din 3 cu 3 la 12h in 12/24 12/48...(numărul orelor de munca este realizat lunar)
Multumesc pt ajutor!
Da
Scrie asa in contract:
a)Repartizarea programului de lucru se face dupa cum urmeaza : 8h/zi sau ture de 3 zile a 11 ore/zi program de la 7-19/19-7 din care o ora pauza , urmate de 3 zile libere si INEGAL 12/24, 12/48
b)Programul de lucru se poate modifica in conditiile regulamentului intern/contractului colectiv de muncă aplicabil...
Programul diferă în funcție de post , sunt 3, 4 persoane din cele 22 care au program de 8 h cu 2 libere, restul suntem la 12h 3 cu 3 , însă observ ca este precizat si programul de 12/24 12/48
Astăzi am vorbit cu un reprezentant de la sindicat si a spus că programul de 3 cu 3 n ar fi ilegal dar se dorește această schimbare pe toată țara de la vârf și in contractul colectiv de munca
Si ca sunt pe principiu"cui nu i convine e liber sa plece!"
O sa incercam ceva cu sindicatul , însă șansele de reușită nu sunt tocmai in favoarea noastră...
Este de reținut si informarea la ITM , însă credeți că putem cere astfel de informații? Adică vom gasii un raspuns in aceasta problema?