avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj 12/24 zile sambata duminica compensare zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj 12/24 zile sambata duminica compensare zile libere+spor 1%

Va rog daca se poate sa ma ajutati,am urmatoarea problema lucrez la un restaurant unde o parte din angajati lucreaza 12/24 .o zi lucreaza o zi sunt liberi
1.contractul de munca este 8h/zi -trebuie act aditional si modificare in program inegal ?
2.trebuie mentionat in ROI acest lucru faptul ca o parte dintre angajati lucreaza ,respectiv ospatar -program inegal 12/24 sau program inegal turnus?
3.lucrand o zi 12h ziua urmatoare fiind liberi ,nu au lucreaza in mod frecvent in fiecare saptamana sau intr-o sambata sau intr-o duminica dupa cum pica tura ,nevand 2 zile consecutive liber le acord 1 % spor pentru lucrul sambata ,duminica ,compensarea in ore libere se face a doua zi dar nu 2 zile consecutiv .Ce pot face in acest caz?
Efectiv nu stiu cum sa fac graficul ca sa ma incadrez in Reglementarile din Codul Muncii.

Alte discuții în legătură

Program 12 ore cu 24 delia2007 delia2007 Buna ziua . Am un restaurant la care lucreaza 4 bucatari si 4 ospatari .Lucreaza cate 2 pe fiecare tura . zilinic 12 ore cu 24 libere. As dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Regulament intern pentru un restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi ... (vezi toată discuția)
Program de lucru andreea.ilic andreea.ilic buna. lucrez la o firma care urmeaza sa functioneaze cu puncte de lucru cu program de la 10.00 la 22.00. in fiecare punct de lucru vor lucra cate 3 angajati cu ... (vezi toată discuția)