avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Buna dimineata.
Pentru cei interesati de subiect revin cu intrebarea daca mai are cineva noutati cu privire la examenul din aceasta toamna. Adresez aceasta intrebare deoarece pe site-ul CSM-ului pe ordinea de zi a sedintei din data de 26.05.2011 a fost pusa in discutie problema decalarii examenul in luna septembrie 2011.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: altadonis , utilizator 22:04, 1 Iunie 2011
Nu inteleg de ce tin unii neaparat sa deschida topicuri separate pt. subiecte care deja exista.
In cazul de fatza exista un topic cu exact acelasi nume pe care a fost activitate inclusiv ieri, deci nu exista nici macar scuza ca discutia ar fi fost abandonata pe acel topic.

www.avocatnet.ro/content/for...

Cui foloseste faptul de a raspandi discutiile privind acelasi subiect pe mai multe topicuri?
Daca am deranjat imi cer scuze, dar as fi preferat colaborare in loc de rautati. De cele din urma lumea e satula.
Gasesti suficienta colaborare pe topicul (deja) dedicat concursului din octombrie-noiembrie 2011. Trebuie doar sa intrebi. Acolo.
Sau macar sa dai impresia ca dai un minim de importanta problemei prin faptul de a cauta daca cumva exista deja un topic pe subiectul asta.
Problema concursului din toamna si a informatiilor despre el s-a discutat si rasdiscutat acolo.
Daca studiezi topicul respectiv o sa afli destule.
Dar tu nici macar nu te-ai obosit sa cauti. N-ai timp de asa ceva, nu?
Tu de fapt vrei sa-ti faca cineva un rezumat, separat, pe topicul tau personal.
Asta e crasa lipsa de respect.
De care suntem deja satui.
Multumesc de sfaturi.Nu toata lumea este initiata in ale calculatorului si mai ales a discutiilor pe forum. Necunoasterea suficienta nu este o "crasa lipsa de respect". Poate omul e nou venit pe de-ale forumului si nu este nimic gresit in faptul ca esti nevoit sa inveti din greseli, zic eu nu prea mari. Aroganta nu trebuie sa "zburde" pe net. O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forumuri noi? Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Ce forumuri noi credeti ca ar trebui sa mai infiintam in cadrul Forumului Avocatnet.ro? Ce domenii de drept si economie credeti ca sunt ... (vezi toată discuția)
Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
Examen Gabi Stoica Gabi Stoica Buna seara,m-am înscris la un concurs pentru un post in cadrul ISU.Am făcut înscrierea în concurs și am aflat că trebuie să am studii medii ... (vezi toată discuția)