avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen

Buna seara,m-am înscris la un concurs pentru un post in cadrul ISU.Am făcut înscrierea în concurs și am aflat că trebuie să am studii medii economice.Mentionez că am studii superioare.Pot sa merg mai departe sa s
usțin examenul??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 16 Ianuarie 2018
Daca studiile superioare sunt tot in domeniul economic si dosarul depus de dvs. pentru ocupare post a fost acceptat, puteti participa la concurs.
Probabil, cerintele minime ale postului sunt pentru studii medii economice. Daca veti castiga concursul veti putea fi platit ca pentru studii medii.
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect . Astfel pentru evitarea stergerii topicului si /sau a raspunsurilor primite veti continua discutia pe acest topic :

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului la munca itechin itechin Sunt de profesie inginer chimist si prestez activitati de consultanta in cadrul unor proiecte ce sunt finantate cu fonduri europene atat in tara cat si in ... (vezi toată discuția)
Ocupare functie contabil cu studii superioare aleksutzu aleksutzu Buna ziua, La unitatea unde lucrez s-au transformat 2 posturi de studii medii in studii superioare. Unul la compartimentul unde sunt eu incadrat contabilitate ... (vezi toată discuția)
Fisa postului personal curatenie farcaselmircea farcaselmircea buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii : 1. tocmai mi-am infiintat o firma de curatenie , in cazul in care doresc sa ofer contract de munca ... (vezi toată discuția)