avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului personal curatenie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului personal curatenie

buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii :
1. tocmai mi-am infiintat o firma de curatenie , in cazul in care doresc sa ofer contract de munca unei persoane care urmeaza sa faca curatenie in apartamente/garsoniere , care este functia pe care pot sa o ofer fara ca acea persoana sa fi urmat cursuri de specialitate? (am auzit ca exista si astfel de cursuri)
2. unde pot gasi fisa postului pentru aceasta functie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 3 Septembrie 2016
Cod COR 911201 Femeie de serviciu,nivelul de instruire : studii generale
Model fisa post ;[ link extern ]

@ farcaselmircea

Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema, intrucat este o incalcare a Regulamentului de postare.
Pentru evitarea stergerii topicurilor si/sau a raspunsurilor, orice nelamurire a dvs legata de topicul initial urmeaza s-o postati in acesta :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa aptitudini daniela-claudia daniela-claudia cand elibereaza medicul de medicina muncii fisa de aptitudini pt.un salariat incadrat pe o perioada nedeterminata? Anual? De ex. daca unui salariat i s-a ... (vezi toată discuția)
Teste grila conform noului cod civil si noului cod de procedura civila catalin1980 catalin1980 Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc! (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Unde pot gasi listele persoanelor care au renuntat la cetatenia romana in 1982 in baza decretului 186 din 9 iulie 1982 persoana fiind cu ultimul ... (vezi toată discuția)