avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare cetatenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare cetatenie

Buna ziua.Unde pot gasi listele persoanelor care au renuntat la cetatenia romana in 1982 in baza decretului 186 din 9 iulie 1982 persoana fiind cu ultimul domiciliu in bucuresti.Caut o persoana care m-ar putea ajuta.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 3 Aprilie 2014
Exista o Hotarare a Guvernului privind declasificarea unor Decrete ale Consiliului de Stat din perioada 1956-1989 si unor Decrete prezidentiale emise in perioada 1974-1989, asa ca trebuie sa mergeti la Arhivele nationale pentru afla daca si decretul respectiv este printre ele.

Hotararea nr.517/2009 mentioneaza ca aceste Decrete nu vor putea fi publicate in Monitorul Oficial al Romaniei din motive care tin de impedimentele de natura tehnico-redactionala, dar ca pot fi consultate la Arhiva Nationala.
:offtopic: Interventie moderator

Va rog sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect. Este o incalcare a Regulamentului de postare in Forum.

Prin urmare, daca mai aveti nelamuri cu privire la problema dvs va rog sa postati intrebarile pe topicul deschis prima data, deoarece acest topic se va inchide.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decret 257 din 1985 costif costif As dori sa stiu cum pot accesa/obtine textul acestui Decret al Consiliului de Stat referitoare la renuntarea la cetatenia romana ( lista de persoane ) (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc roscatika23 roscatika23 Buna seara.numele meu este mariana si sunt cetatean roman.vreau sa ma casatoresc cu un cetatean turc dar avem o problema:fostul lui patron i-a pus interdictie ... (vezi toată discuția)
O adeverinta neeliberata ptr somaj silviu35 silviu35 CIND se sesizeaza ITM si A.J.O.F.M in cit timp trebuie ca fostul angajator sa elibereze o adeverinta ptr somaj. IAM trimis fostului angajator o cerere sa imi ... (vezi toată discuția)