avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Decret 257 din 1985
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Decret 257 din 1985

As dori sa stiu cum pot accesa/obtine textul acestui Decret al Consiliului de Stat referitoare la renuntarea la cetatenia romana ( lista de persoane )
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Irina , Consilier juridic 20:57, 2 Iunie 2010
Asemenea acte normatice se pot gasi numai la RA Monitorul Oficial.
Data fiind data publicarii decretului de care sunteti interesat, la sediul Monitorului Oficial au si arhiva veche.
Puteti solicita contra cost o copie a acestuia act.
Ceva nu e in regula,nu aveti informatia corecta in ce priveste numarul/data acestui decret, fiindca Decretul Consiliului de Stat nr. 257/1985 se refera la aprobarea unor măsuri pentru realizarea alimentării cu gaze naturale a CentraleiTermoelectrice pe ªisturi Bituminoase Anina (nu cred ca va interesa asta...) si a fost declasificat prin HGR 517/2009.
Oricum, astfel de acte se afla in pastrarea Arhivelor Nationale si pot fi consultate acolo. În baza unei cereri formulate în nume propriu sau prin reprezentant legal se pot obţine extrase, certificate sau copii ale documentelor aflate în păstrarea Arhivelor Naţionale.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina Relaţii cu publicul/Cereri şi petiţii a acestei institutii la adresa de mai jos:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare cetatenie ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Unde pot gasi listele persoanelor care au renuntat la cetatenia romana in 1982 in baza decretului 186 din 9 iulie 1982 persoana fiind cu ultimul ... (vezi toată discuția)
Copie simpla din arhiva arhivelor nationale dariad dariad Va rog o lamurire. Mai multi urmasi ai veteranilor de razboi doresc sa obtina, din anumite motive, o copie [b]simpla [/b]dupa intregul tabel cu locuitorii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)