avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa aptitudini
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa aptitudini

cand elibereaza medicul de medicina muncii fisa de aptitudini pt.un salariat incadrat pe o perioada nedeterminata? Anual? De ex. daca unui salariat i s-a eliberat la data de 01.11.2013 urmatoarea fisa cand trebuie eliberata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 21 Octombrie 2014
Daca medicul de medicina muncii nu a facut alte recomandari referitor la termenul de control periodic, atunci acesta se face anual.
:offtopic: Interventie moderator

Va rog sa nu mai deschideti mai multe topicuri pentru aceeasi problema. Urmariti raspunsurile primite sau postati orice nelamurire in topicul deschis prima data , intrucat acest topic se va inchide :

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Unde pot gasi listele persoanelor care au renuntat la cetatenia romana in 1982 in baza decretului 186 din 9 iulie 1982 persoana fiind cu ultimul ... (vezi toată discuția)
Constructie cu fundatie sau fara fundatie aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Vecinul meu a inceput sa construiasca o cladire din piatra si beton,fara autorizatie,foarte aproape de razor. Am facut sesizare la consiiul ... (vezi toată discuția)