avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru cresterea copilului si alte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru cresterea copilului si alte drepturi salariale de care beneficiaza gravida

Buna ziua,

Puteti va rog sa-mi spuneti va rog de ce drepturi beneficiaza o persoana insarcinata, beneficii oferite de catre stat cat si de catre angajor?

De asemenea viitorul tatic, beneficiaza de vreun drept la nasterea copilului?
(in afara de cele 5 zile de concediu platite 100%)

As dori deasemenea, informatii despre indemnizatia de crestere a copilului.
Mentionez ca actualmente sunt angajata la o companie multinationala deci beneficiez de concediu de maternitate. M-ar interesa sa aflu, daca pot introduce actele pentru indemnizatia de crestere a copilului inaintea finalizarii concediului de maternitate, astfel incat sa beneficiez de continuitate financiara ( adica la finalizarea concediului de maternitate platit de catre casa de asigurari de sanatate prin intermediul firmei angajatoare sa primesc indemnizatia de crestere a copilului, fara sa mai astept o perioada de n luni pana cand statul imi va vira banii in cont).

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului adina_75 adina_75 Bună ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cineva in legatura cu situatia unui viitor tatic care doreste sa beneficieze de concediu de cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Somaj,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni ,mai am o luna de somaj dupa care ma voi angaja,adica platesc darile la stat,dupa aceea voi intra in concediu prenatal.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului iulianonly iulianonly buna ziua va rog sa m ajutati si pe mine cu cateva nelamuriri , de curand am aflat ca o sa fiu tatic din nou si sunt tare fericit numai ca legile din ... (vezi toată discuția)