va rog sa m ajutati si pe mine cu cateva nelamuriri , de curand am aflat ca o sa fiu tatic din nou si sunt tare fericit numai ca legile din romania ma cam intristeaza si in acelasi timp ne descurajeaza in a mai avea mostenitori ,dar hai sa trec la subiect.Sotia mea lucreaza din luna septembrie in cadrul unei companii cu contract de munca inainte de a lucra la aceasta companie a mai lucrat timp de 6-8 luni la o alta companie care a obligat-o sa isi de demisia din varii motive , la aceasta companie a lucrat pana in luna iunie anul curent , la compania noua sa angajat in septembrie , intrebarea mea este daca o sa beneficieze de indemnizatia de stat pt copil ?din cate am citit pe anumite site-uri se pare ca trebuie sa ai 12 luni lucrate , se poate plati undeva darile catre stat ca cele 3 luni de intrerupere sa se treaca la contractul de munca? , va multumesc , sper ca am fost destul de explicit.
1. Dvs. va referiti la indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) pana la 1 an (2 ani).
2. Conform OUG 111/2010 aceasta se acorda numai daca solicitantul a beneficiat, in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, de venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau de perioade asimilate acestora (concediu medical concediu de maternitate, somaj indemnizat etc.).
3. Plata contributiilor nu va ajuta la a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
4. Spuneti ce statut avea in cele cateva luni de "pauza". A stat acasa?
inca o intrebare , o sa beneficieze de concediu sau de ceva ajutor de la stat?daca nu ar fi avut 3 luni de intrerupere in martie inplinea cele 12 luni.