avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... furt voturi radio
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

furt voturi radio

Buna ziua,

Unde as putea face o reclamatie sau o plangere referitoare la boicotarea unui concurs pe un post de radio? Mai exact, trebuia sa votam pentru o anumita persoana, aseara ajunsesem la 8650 de voturi, aproximativ, iar persoana concurenta avea cam cu o mie mai putin. Azi dimineata persoana noastra avea mai putin cu aproape o mie de voturi iar concurenta crescuse cu vreo 3500...am incercat sa sunam la redactie, nu a raspuns nimeni...aveti un sfat? Cine e autoritatea competenta in astfel de cazuri? Nu avem nici o dovada, dar pe serverul lor s-ar putea demonstra acest lucru...mentionez ca cea care a crescut in voturi in mod misterior peste noapte este fiica unui om influent din oras...

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Se poate in acest caz ordin de restrictie? ContSters459634 ContSters459634 Buna ziua! Am nevoie de ajutor!! Nu stiu cui m-as putea adresa,am avut o problema cu un baiat care acum e major la o zi de nastere acum 2 ani cand ambii eram ... (vezi toată discuția)
Se poate aplica ordin de restrictie? ContSters459634 ContSters459634 Buna ziua! Am nevoie de ajutor!! Nu stiu cui m-as putea adresa,am avut o problema cu un baiat care acum e major la o zi de nastere acum 2 ani cand ambii eram ... (vezi toată discuția)
Un singur angajat pe timp de noapte ? kosmingr kosmingr Va salut. Lucrez la o firmă, în Giurgiu, iar pe timp de noapte este un singur angajat. Patronul nu vrea sub nicio formă sa fie minimum 2 pe tura de ... (vezi toată discuția)