avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere revenit din cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere revenit din cic

buna ziua as dori sa stiu daca legea imi da dreptul sa concediez pe cineva abia revenit din concediu ingrijire copil?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
alexandra24, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 14:01, 6 Iunie 2011
Este permisa concedierea persoanei care a revenit din CCC... insa aceasta concediere trebuie facuta cu respectarea procedurilor prevazute de lege.
Care este motivul pentru care vreti sa o concediati?
imi puteti spune care sunt conditiile prevazute de lege sau legea unde scrie acest lucru? si daca ii incetez ca urmare a dificultatilor economice este bine?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
alexandra24, utilizator
Codul muncii, republicat si renumerotat, art.58-80.
doreste sa numai munceasca la noi,daca ii incetez ca urmare a dificultatilor economice(cauza reala) si nu ca reorganizare(ca nu este cazul deocamdata) este corect?

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)
Preaviz director soricanicoleta soricanicoleta o persoana angajata ca director cat are perioada de preaviz in cazul desfintarii postului 65 alin.1 (vezi toată discuția)
Somajul Dita88 Dita88 care e procedura in cazul in care o societate doreste sa bage in somaj pe un angajat? (vezi toată discuția)