avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... REVISAL(cu sau fara calificare pt. completarea lui)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

REVISAL(cu sau fara calificare pt. completarea lui)

Buna ziua tuturor,

S-a dat HG 500/2011 pentru completare Revisal si se aplica cu incepere din 01.08.2011, eu nu deduc din HG ca mai trebuie calificare de inspector/referent r.u. pentru completare Revisal, doar o decizie de numire.......!
Cum ramane pana la urma!!!??? Trebuie sau nu calificare???
Cel mai recent răspuns: florentza , utilizator 16:15, 6 Iulie 2011
Da. Nu e nevoie. Ar fi fost prea exagerat sa se mai ceara si asta.
Asa cum a fost redactata HG 500 - sigur nu trebuie altceva in afara deciziei .
Totusi, nu uitati ca ne aflam in Romania ; pana la 01.08.2011 mai este ceva vreme, deci se poate completa orice ar considera luminatii autori ca lipseste ....
Buna ziua,

In cazul in care administratorul nu are niciun angajat, poate completa el acest revisal.....pentru a angaja salariati.
Revisalul poate fi completat si de un functionar administrativ (secretara)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I.t.m. si revisalul poolmat poolmat TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)
Calificare pentru a putea transmite revisalul ? jordella jordella Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa detin o calificare pentru a putea completa si transmite date in REVISAL. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)