avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oferta de angajare si CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oferta de angajare si CIM

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti dupa data cind candidatul a primit Oferta de Angajare, angajatorul se mai poate razgindi si sa nu il mai angajeze? ma refer in perioada dintre inminarea Ofertei de Angajare si momentul semnarii CIM.
De exemplu angajatorul nu cunoaste cazierul judiciar al candidatului decit cind el aduce documentele pentru angajare. Si in cazier vede o condamnare si considera ca nu e potrivit sa fie angajat daca a fost condamnat.
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
Bilica, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:13, 1 Iunie 2011
Pai o oferta nu e o angajament ferm. Chiar si cu cateva minute inainte de a semna, reprezentantul firmei se poate razgandi. Si poate fi desfacut un contract de munca si dupa ce s-a semnat, daca se constata ca au fost aduse acte false.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta de angajare lizuca21 lizuca21 Buna seara, Ce implicatii juridice poate avea o oferta de angajare a unui angajator? Adica daca un candidat care semneaza o oferta de angajare este ... (vezi toată discuția)
Oferta nerespectata RodicaSI RodicaSI Buna ziua. Va rog frumos să îmi spuneți dacă este legal ca un angajator sa renunțe la procesul de angajare dupa doua zile de la transmiterea ofertei de ... (vezi toată discuția)
Conflict muncă DanL68 DanL68 In urma înțelegerii verbale cu noul angajator am încheiat colaborarea cu vechiul angajator in termeni amiabili. După efectuarea analizelor medicale și ... (vezi toată discuția)