avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

inteleg ca eu ca inspector de resurse umane trebuie sa ma inregistrez la itm ca si prestator de servicii sau este suficient sa duc numai contractele de prestator?(pana la 1.08.2011)
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 14:22, 1 Iunie 2011
Continutul art. 2 / 6 din HG 500 / 2011:
" .......de contracte de prestari servicii cu prestatori INREGISTRATI la ITM ...."
De fapt, prestatorii de servicii ( R.U. ) este musai sa fie inreg. la ITM dat fiind ca angajatorii pot incheia contracte cu acestia numai daca sunt inregistrati ; eu asa inteleg din textul HG 500. Deci s-ar putea sa vi se spuna ( cand mergeti cu contractele ) ca trebuie sa figurati in baza lor de date ca sa puteti incheia contracte de prest. servicii ; presupun ca vor sa verifice daca prestatorii respectivi sunt apti pt. a-si desfasura activitatea cf. prev. legale in vigoare ; repet, este o interpretare personala !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)