Am lucrat la o firma care din doi in doi ani se inchidea si se redeschidea cu o alta denumire,avand aceeasi directori si aceeasi activitate.Eu am avut contracte de munca pe perioada determinata de doi ani la fiecare din aceste firme,pana acum in total de trei.Cand mi s-a terminat contractul de munca la ultima firma,i-am actionat in instanta pentru neplata drepturilor salariale.La prima infatisare in instanta ,au venit cu o hartie in care se precizeaza ca firma pe care am actionat-o in instanta s-a inchis,nu mai exista,cu toate ca este din nou sub o alta denumire.Ce mai pot sa fac eu in aceste conditii?
Schimbarea denumirii si a formei juridice nu inseamna infiintarea unei alte persoane juridice. Daca va uitati atent si cu asta puteti sa si verificati numarul de inregistrare de la registrul comertului adica acele J40/xxx/2005(este un exemplu) si CUI-ul societatii(codul fiscal) trebuie sa fie aceleasi. Daca cumva aceste lucruri difera sa stiti ca patronul are dreptate este alta societate
In alta ordine de idei, mi-e greu sa cred ca a adus un certificat constatator in fata instantei prin care se constata radierea societatii si cu toate acestea sa fie o minciuna. Faptul ca d-voastra vedeti aceasi asociati, directori etc. nu inseamna ca este aceasi societate.