avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce drepturi mai am ,daca firma la care am lucrat si-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce drepturi mai am ,daca firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea?

Am lucrat la o firma care din doi in doi ani se inchidea si se redeschidea cu o alta denumire,avand aceeasi directori si aceeasi activitate.Eu am avut contracte de munca pe perioada determinata de doi ani la fiecare din aceste firme,pana acum in total de trei.Cand mi s-a terminat contractul de munca la ultima firma,i-am actionat in instanta pentru neplata drepturilor salariale.La prima infatisare in instanta ,au venit cu o hartie in care se precizeaza ca firma pe care am actionat-o in instanta s-a inchis,nu mai exista,cu toate ca este din nou sub o alta denumire.Ce mai pot sa fac eu in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 2 Iunie 2011
Schimbarea denumirii si a formei juridice nu inseamna infiintarea unei alte persoane juridice. Daca va uitati atent si cu asta puteti sa si verificati numarul de inregistrare de la registrul comertului adica acele J40/xxx/2005(este un exemplu) si CUI-ul societatii(codul fiscal) trebuie sa fie aceleasi. Daca cumva aceste lucruri difera sa stiti ca patronul are dreptate este alta societate
In alta ordine de idei, mi-e greu sa cred ca a adus un certificat constatator in fata instantei prin care se constata radierea societatii si cu toate acestea sa fie o minciuna. Faptul ca d-voastra vedeti aceasi asociati, directori etc. nu inseamna ca este aceasi societate.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
ContSters202274, utilizator
Nu mai puteti face nimic daca firma s-a radiat din Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa Valy zmr Valy zmr Buna ziua Am o firma in insolventa si radiata in feb2016 Iar acum mi a venit o somatie de la anaf de executare cu datorii de 7000ron . Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat si incheiat in acelasi an costea paclisan costea paclisan in iulie 2006 am ramas in concediu de ingrijire copil am primit indemnizatie 2 ani iar in 2008 am descoperit la itm ca firma la care am lucrat a fost radiata ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)