avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Buna ziua ,

Ce lege precizeaza cine semneaza fisa post ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 21:54, 1 Iunie 2011
Legea nr.40/2011
Nu se precizeaza in lege si nici nu este nevoie atata timp cat este dreptul angajatorului dar si obligatie de a informa salariatul despre cerintele postului.
Poate fi precizat in ROF sau RI.
Semnarea poate fi facuta si de persoana desemnata de angajator.
Cat priveste salariatul, acesta semneaza si primeste un exemplar odata cu contractul individual de munca.

Angajatorul, conform art. 17/2/d din Codul muncii.
Sau persoanele carora le-a fost delegata aceasta atributie prin decizie a angajatorului.
Fisa postului este semnata de catre administrator sau persoana desemnata prin decizie, si salariat cu mentiunea ,, am primit un exemplar, am semnat si am luat la cunostinta''.
arrwen_evenstar34 a scris:

Legea nr.40/2011

Fiind vorba de completarea C. muncii, cred ca se refera la personalul contractual. Va rog sa-mi spuneti articolul din lege.

In cazul functionarilor publici, fisa postului se semneaza de persoana obligata sa o intocmeasca (seful direct), de angajat si se avizeaza de catre conducatorulunitatii

A se vedea anexa I din H.C. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Grafic de lucru si pontaj felixadia felixadia Buna ziua. Lucrez intr-o sectie cu paturi in domeniul medical si as vrea sa stiu cine este persoana abilitata, conform legii, care trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
In fisa postului unui contabil șef au fost introduse atribuțiile ... Gabriela Lionte Gabriela Lionte In fisa postului unui contabil șef au fost introduse atribuțiile specifice postului din ROF-ul instituției la recomandarea comisiei de Audit. Comparând ... (vezi toată discuția)