avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pauza de masasi nr de ore pontate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pauza de masasi nr de ore pontate

Lucrez in cadrul unei firme de paza si protectie, in departamentul de transport valori.
In cazul nostru pauza de masa ,practic, nu poate fi efectuata, intrebarea mea este daca e corect sa-mi fie normate 7 h si 30 min , in conditiile in care noi lucram 8 ore efectiv (si chiar mai mult).Raspunsul care l-am primit de la conducere a fost acela ca noi putem manca in masina in timpul transportului#-o. E legala o astfel de prevedere in regulamentul intern?:stunned:
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
MuresanD, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot renunta,unilateral, la dreptul de a avea pauza de masa? MuresanD MuresanD Codul muncii(art 130) imi da dreptul, ca angajat, la pauza de masa dar nu ma obliga s-o iau! Intrebarea mea este daca pot renunta, unilateral, la acest drept ... (vezi toată discuția)
Pontare sub timpul fizic stat la locul de munca vesimona vesimona Buna ziua AS dori sa stiu care este baza legala pentru ca o firma angajatoare sa ceara angajatilor ca, pentru 5-10 minute de intarziere sa recupereze 1 h ... (vezi toată discuția)
Obligativitate pauza de masa anonim20192019 anonim20192019 Buna seara. Am un contract de 40 ore distribuite inegal , 8 h sau 6.4. In contract vine specificat ca programul poate suferi modificari in cazul in care ... (vezi toată discuția)