buna seara
astazi aflandu-ma intr-un mijloc de transport in comun mi-a sustras cardul din mana inainte sa il pot valida blocand totodata accesul la aparat . Luptandu-ma sa imi iau cardul din mana lui acesta a strigat la jandarmii care se aflau in statie spunand ca ma opun la solicitarea lui de a cobori in statie ,acestia intervenind bineinteles chiar daca nu am opus rezistenta ,eu dorind doar sa imi validez cardul. Dupa coborare le-am explicat jandarmilor de ce nu am putut sa imi validez cardul acestia nedorind sa asculte ..nici ei nici ceilalti agenti controlori , facandu-i proces verbal pentru amenda contraventionala de 50 lei chiar daca am aratat cardul cu 20 de calatorii pe el. Cum pot actiona ? Pentru ca aceste cazuri sunt din ce in ce mai prezente in zilele noastre si asa zisii controlori niste dobitoci care nici nu stiu sa vorbeasca fac abuzuri de genul . Orice sfat este binevenit . Mentionez ca am si martor pe un amic care se afla cu mine in momentul respectiv.
Priviti cu foarte mare atentie procesul verbal, ca inca nu s-a nascut politist sau controlor ratb care sa-l completeze conform legislatiei. Imposibil sa nu aibe cel putin 2-3 erori, in sensul ca nu e completat asa cum prevede legea, acest fapt ducand la nulitatea p.v.
Partea cu amicul e binevenita, ca martor, doar ca instanta nu trebuie sa afle de aceasta amicitie, pentru ca poate interpreta in defavoarea dvs. contestarea p.v.
problema este alta vizavi de procesul verbal intrucat am refuzat sa il semnez nu a vrut sa mi-l dea asa ca nu am procesul verbal astfel incat sa ma pot uita pe el ... banuiesc ca urmeaza sa mi-l trimita acasa