Buna seara am o intrebare astazi 29 ianuarie la ora 8 dimineața in ratb 253 am fost reținută de catre controlori si sofer in ratb fără ca acestia sa se legitimeze si de-si eu am am avut cardul valid si am validat au susținut că nu este adevărat si ca nu am validat am martor cum nu m-au lăsat sa cobor de-si eram la capătul ratb 253 mi-au luat buletinul cu forta si refuzau să mi-l restituie dacă nu le dau bani au propus de 2 ori "ca sa scap cică usor" eu neavând bani si in momentul cand am zis ca vreau sa chem poliția au zis ca nu le face nimic lor . Din punctul meu de vedere nu am gresit cu nimic toți călătorii au coborât fără probleme mai puțin eu si am fost reținută 30 de minute le.am cerut să se legitimeze de 2 ori prima dată au refuzat iar a doua oară doar au scos cartela rapid fără să am timp să văd . După toate acestea m.au amenințat că voi primi o amendă în valoare de 1500 de lei dacă nu le dau pe loc de-si din cate stiu valoarea amenzii este de 500 de lei si ca imi vor lua ei bani intr.un fel sau altul de pe card sau alocație (Sunt eleva) Nu am primit nimic la mana si nici nu mi.au dat sa semnez nu am mai pățit asta ce ar trebui sa fac?
Amenda ratb
Argg
Buna ziua. Recent am calatorit cu ratb ul, si neavand bilet, am fost amendat cu 50 de ron, dindumi se o cartela de suprataxa. Problema este ca sunt din alta ... (vezi toată discuția)