avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare auto publicitar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare auto publicitar

Buna ziua, am cumparat in luna aprilie un autoturism din UE pe societate la pretul de 3000 euro +TVA;am achitat valoarea neta de 3000 euro. In luna mai l-am inchiriat, pe o perioada de o luna cu posibilitate de prelungirede, pentru publicitate unei societati, Bulgaresti pentru suma de 500 euro +TVA. Pot vinde autovehiculul cu 2600+TVA?

Alte discuții în legătură

Acccident moto catam76 catam76 In data de 20.07.2012 in timp ce ma deplasam pe sos pipera cu motocicleta un sofer care venea din sent opus, a virat stanga fara sa se asigure eu lovindu-l in ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism si înregistrare în contabilitate gabitzu1000 gabitzu1000 Buna ziua ! Am achiziționat din România, de la o persoană fizică, un autoturism cu suma de 18.000 eur ( evident nu am colectat TVA , dar sunt firma ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce tva-ul auto? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa cumpar un autoturism second hand pentru firma mea,autovehicul ce va fi utilizat pentru deplasari in scop de job. Am gasit o firma ... (vezi toată discuția)