Buna ziua, am cumparat in luna aprilie un autoturism din UE pe societate la pretul de 3000 euro +TVA;am achitat valoarea neta de 3000 euro. In luna mai l-am inchiriat, pe o perioada de o luna cu posibilitate de prelungirede, pentru publicitate unei societati, Bulgaresti pentru suma de 500 euro +TVA. Pot vinde autovehiculul cu 2600+TVA?
Acccident moto
catam76
In data de 20.07.2012 in timp ce ma deplasam pe sos pipera cu motocicleta un sofer care venea din sent opus, a virat stanga fara sa se asigure eu lovindu-l in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.