avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... A doua indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

A doua indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua , as avea si eu o intrebare. Am un copil de 10 luni si imi doresc si un al doilea copil. As dori sa stiu daca pot primi si a 2-a indemnizatie , adica sa stau inca 2 ani acasa in afara de acesti 2 ani pe care deja ii parcurg. Mentionez ca am mai avut un copil care a decedat la 3 ani si am mai stat 2 ani acasa.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:14, 2 Iunie 2011
1. CCC si indemnizatia aferenta se acorda pentru primele 3 nasteri.
2. CCC nu se acorda pe doi ani de zile ci pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
3. Daca veti naste in timp ce sunteti in CCC atunci veti intra in CCC pentru al doilea copil incepand cu data terminarii primului CCC si pana ce al doilea copil va implini 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Adnanna Adnanna Buna ziua, am un bb mic de 4 luni, am intrat in concediul de creștere copil pe 3 decembrie, daca eu imi doresc un al doilea copil acum, voi mai beneficia de ... (vezi toată discuția)
Maternitate svveet_livia89 svveet_livia89 Buna ziua ... am o nelamurire : am nascut in data de 05.07. 2012 si dorim sa mai avem un copil, daca nasc inainte sa mi se termine cei doi ani pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Știe cineva daca se mai primește indemnizație ... ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 Bună seara! Știe cineva daca se mai primește indemnizație pentru cel de-al doilea copil, daca acesta este nascut in timpul indemnizație pentru primul ... (vezi toată discuția)