avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urmari concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urmari concediu fara plata

1.Dupa perioada concediului fara plata la 10 luni pot beneficia de plata concediului pentru cresterea copilului ?
2. Profesor fiind, in perioada concediului fara plata imi pot plati contributiile pentru o viitoare pensie , care ar fi documentele oficiale pe care sa le depun, si e obligatoriu sa mi platesc asigurarile medicale?

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata pentru cresterea copilului se considera stagiu de cotizare? crimhilda1982 crimhilda1982 Buna ziua, Am beneficiat de concediu crestere copil pana la un an cu indemnizatie, urmat de concediu crestere copil pana la 2 ani fara indemnizatie. Copilul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rux25 rux25 Buna ziua. Am o mare problema. Anul trecut m-am angajat la o firma in data de 5 feb 2013 si am incetat in august. M-am si reangajat imediat la o noua firma ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu crestere copil daca firma e in insolventa? codreasa codreasa buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le\'am mai primit din 01.01.2014, iar ... (vezi toată discuția)