avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum reusim sa ne stergem userul si profilul de pe un ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum reusim sa ne stergem userul si profilul de pe un forum daca am fost banat?

Buna ziua,
de 7 ani activez pe un forum despre copii. In urma cu cateva zile mi s-a blocat accesul din cauza ca am postat un link catre un magazin, in mesajele private. care numai private se demonstreaza a nu fi.
ok, am incalcat regulamentul pt. prima data in 7 ani, si am fost data afara fara avertizment.
Problema mea e urmatoarea: la ei pe forum, contul meu exista si toata lumea are acces la datele mele personale din profil. Administratorii, desi inchid conturi cand si cum vor ei, nu sterg membrii de pe forum. Cauza afland-o acum: dau bine la cei care vin sa le ia bani pt. publicitate, tocmai ca au multi membri. desi numai eu cunosc 6 persoane banate din 2009, care inca figureaza ca membri activi pe forum.
Cum as putea sa-i fac sa-mi stearga userul si profilul de acolo? nu sunt de acord sa faca bani pe spinarea mea, mai ales ca am fost data afara fara discutii, la prima abatere.
Multumesc anticipat, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 00:12, 7 Iunie 2011
Incercati sa le trimiteti un mesaj privat
de 7 ani doar postati acolo.Nu activati. ca e impropriu spus.Lumea are acces la care date personale? Banuiesc ca nu aveti 14 ani. Deci stiti ca trebuie mare atentie cu datele personale.Ori pe un forum fara importanta,nu se trec lux de date personale,dar daca site-u cere se trec date false sau oarecare.Nu puteti dicta ce trebuie sa faca administratorii de forum,deoarece nu aveti site-u in proprietate.Daca ei vor sa lase userii acolo,perfect , ei stiu mai bine.Mai mult,nu aveti treaba cu modul in care administreaza site-u si ce publicitate achizitioneaza.

Si in final stati linistita.Nu face nimeni bani pe spinarea dvs.Eventual va faceti alt user si gata.Urata formulare "am fost data afara,fara discutii,la prima abatere" Pai da unde suntem aici? angajati la carefour,sau billa? si adminii ar trebui sa respecte codu muncii sau cum? e treaba lor ce fac cu lista de useri,cel mai important este sa aveti grija ce scrieti pe diferite site-uri.Si nu sa scrieti DATELE PERSONALE REALE pe toate gardurile.Si apoi spuneti: vaaaaai uite cum am fost fraudata!
In primul rand trebuie sa cititi ”Termeni si conditii de utilizare” dar... administratorul site-ului este obligat prin lege ca la cererea dv expresa sa va stearga contul, si toate datele atasate (mai putin ceea ce ati postat) – daca nu exista posibilitatea sa o faceti chiar dv.

Art 8 pct 3 din L.506/2004 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
3) Utilizatorii sau abonatii care isi dau consimtamantul in vederea prelucrarii datelor in conformitate cu prevederile alin. (1) lit. b) au dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul exprimat cu privire la prelucrarea datelor sau de a refuza temporar prelucrarea datelor in cauza pentru fiecare conectare la retea sau pentru fiecare transmitere a unei comunicari. Furnizorul serviciului de comunicatii electronice destinat publicului are obligatia de a pune la dispozitia utilizatorilor sau abonatilor un procedeu simplu si gratuit pentru exercitarea acestor drepturi.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Dezvaluirea de date cu caracter personal, in alte conditii decat in Notificarea catre autoritate, este permisa cu acordul expres al persoanei ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Elisabeta C. Elisabeta C. Buna, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, e incalcata ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea informatiilor de pe site tracasat tracasat O intrebare importanta: Este garantata anonimitatea utilizatorilor pe acest site? Adica, intrebarile puse pe acest site sunt echivalentul unei ... (vezi toată discuția)