avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... utilizare de mail si parola fara consimtamantul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

utilizare de mail si parola fara consimtamantul userului

Buna ziua! Un coleg de serviciu a intrat de pe calculatorul meu pe mailul sau si au ramas datele lui,inclusiv parola in pc astfel incat eu accesand shortcutul am intrat fara sa vreau in mailul lui si am si trimis un mail catre o adresa,fara sa observ.Acesta din urma a vazut de unde s-a trimis mailul,dandui telefon ....s-a aflat ca mailul a fost trimis de pe calculatorul meu.Cine ar fii raspunzator in mare parte din aceasta incurcatura si daca se poate incadra cumva faza ,de natura infractionala..?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 02:06, 4 Iunie 2011
Nu este nici o infractiune, stati linistit.
Este doar o incurcatura si atat.
Depinde ce mail ati trimis de s-a sesizat destinatarul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea casutei postale tonica tonica Buna seara, lucrez intr-o institutie publica pe un post unic si am un calculator care deserveste strict departamentul unde lucrez, in zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Acces in sistem informatic fara aprobare adrianpaul169 adrianpaul169 buna ziua;daca mi-au disparut email-uri din cont sau parola furata,unde trebuie sa ma adresez?si cum pot dovedi?exista firme care fac audit informatic de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand nimeni nu isi recunoaste vina? dannyel_dobre2 dannyel_dobre2 Cazul este unul ipotetic. Cineva a spart parola unei adrese de e-mail care nu-i apartine si victima a facut plangere. Pe baza IP-ului s-a aflat locuinta si ... (vezi toată discuția)