Fac parte dintr-un grup implicat intr-un proces,dupa trei infatisari am primit urmatorul verdict.'In baza art.155 ind 1 Cod procedura civila suspenda judecata cauzei pana la indeplinirea de catrereclamanti a obligatiilor stabilite',intrebarea mea este ce inseamna acest lucru si cat de grav poate fi.va multumesc
gravitatea ? reclamantii vor plati 50% din taxa de timbru initiala pentru repunerea pe rol a cauzei.
nu lasa sa treaca mai bine de 1 an (astfel cererea ta de chemare in judecata iti va fi anulata- {perimata})
indeplineste cerintele instantei pentru care s-a suspendat cauza.
Nu este nimic grav,, daca reclamantii nu indeplinesc procedurile dispuse de instanta, suspendarea dainuie pana la perimarea cererii de chemare in judecata (perimarea se judeca dupa un an de la suspendare, adica cererea astat in nelucrare mai mult de un an).B-)
Daca lipsa de comunicare cu avocatul a dus la suspendarea cauzei, trebuie sa reziliati contractul si sa cautati alt avocat.
Probabil trebuia platita vreo taxa de timbru sau expertiza si nu s-a depus chitanta la dosar, sau trebuia prezentat vreun inscris ( eventual in cate exemplare trebuia, poate s-au depus mai putine).
Ideea e ca trebuia sa va anunte avocatul, pt ca lui i se comunica la termenul de judecata ce trebuie sa faceti. Doar daca nu s-a prezentat nimeni niciodata erati citati cu mentiunea de a indeplini nu stiu ce.
Acum, trebuie sa repuneti cauza pe rol daca doriti continuarea procesului. Daca ati achitat deja taxa de timbru, pt repunere trebuie achitat 50%.