avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul vehime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul vehime

Din 01.01.2011 trebuia sa trec la urmatoarea treapta de vechime in munca (20%),am primit in martie retroactiv,in urma sesizarii mele,dar calculul nu mi se pare in regula.Salariul de baza era 1139 si mi-a crescut la 1167,dar aplicand 5% la salariul de baza nu se ajunge la 1167,procentul primit fiind doar de 2,5%.O colega a trecut si ea in luna aceasta la urmatoarea treapta si i s-a acordat corect 5% in plus la salariul de baza.Ma poate ajuta cineva,va rog?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elmo21 , utilizator 22:55, 8 Iunie 2011
Cel mai bine va poate lamurii personalul de la salarizare care detin datele cu care au lucrat. Solicitati explicatia modului de calcul.
Din fericire am gasit singura raspunsul studiind Legea 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice,art.10 alin.(5) si art. 11 alin.(3). In orice caz comunicarea celor de la resurse facea referire doar la lege, nu si la articole si aliniate, dar m-am lamurit singura.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul poporului poate sa sesizeze curtea constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema, poate impreuna vom gasi o solutie legislativa. Prin art.39 lit. r), de la Capitolul IV ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Calculul sporului de vechime in munca - gradatii, procente, legislatie oanaportar oanaportar - Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma lamuriti in legatura cu calculul sporului de vechime in munca pentru personalul contractual dintr-o institutie ... (vezi toată discuția)