avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... OG nr. 15/2002
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

OG nr. 15/2002

mai este valabila aplicarea tarifului de despagubire in cazul in care sunt oprit in trafic si nu detin rovinieta valabila? ma puteti ajuta cu o.g. 15/2002 varianta cea mai recenta care se afla in vigoare in prezent. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:28, 2 Iunie 2011
Da este valabila si nu stiu daca va poate ajuta cineva sau sa va scape de consecinte
Daca sunteti in termenul de 15 zile de la comunicare mai puteti contesta PV si instiintarea de plata a tarifului de despagubire.
Se incalca art. 7 din OG 15/2002.
Nu am textul, ultima modificare era cu OG 17/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 8, alin. 3 din o.g. 15/2002 - "tarif de despagubire"? Florin_U Florin_U Buna ziua, Va rog sa-mi oferiti parerea dvs. cu privire la afirmatia ca instiintarea de plata care insoteste PV de contraventie pt. circulatia fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr andreistuparu andreistuparu Buna ziua, am primit de la un birou de executare silita 2 procese verbale prin care mi se comunica faptul ca sunt executat silit pentru 2 amenzi de rovinieta ... (vezi toată discuția)
Rovinieta - tarif de despagubire mihaela1974 mihaela1974 Buna ziua, In luna mai 2010 , masina mea a fost oprita pentru un control in trafic, pentru control rovinieta. S-a retinut de catre controlor rovinieta - ca ... (vezi toată discuția)