avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sfat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sfat

Sunt administratorul unei firme cu sediul in Ungaria. Doresc sa stiu daca-mi deschid punct de lucru in Romania, masinile firmei pot circula in Romania fara restrictie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elena_05 , utilizator 20:44, 4 Iunie 2011
Ce legatura are punctul de lucru cu circulatia masinilor in Romania!
Incercati sa fiti mai explicita!
Ma refer la faptul ca masinile sunt cu numere de Ungaria, iar eu vreau sa le folosesc in Romania fara sa le mai inmatriculez aici. Activitatea firmei ungare se va desfasura in Romania prin deschiderea unui punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto din sua??? ajutor!! ContSters56628 ContSters56628 Am adus recent o masina din SUA si vreau sa o inmatriculez in Romania. Sunt proprietarul ei, sunt cetatean american SI roman, am doniciliul in SUA sirezidenta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare temporara in strainatate - masina cumparata in leasing ContSters192061 ContSters192061 Buna ziua, Momentan imi fac studiile de doctorat in Lausanne, Elvetia, si doresc sa folosesc aici o masina inmatriculata in Romania. Masina este cumparata ... (vezi toată discuția)
Se poate circula in ue cu dovada inlocuitoare a certificatului de înmatriculare? cristi4n cristi4n Buna ziua, Procesul de inmatriculare in Romania este luuung si complicat. Dupa o asteptare de 3 luni (3 LUNI) pentru programarea la RAR, am aplicat zilele ... (vezi toată discuția)