avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... definitiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

definitiva

m-am judecat 5 ani la judecatoria medgidia,am castigat 40.000 lei si cheltuieli de judecata,am facut recurs la constanta si ei si unu dintre firmele responsabile civilmente,recursul meu a fost respin ,al firmei acceptat.mai am de primit doar 10.000 lei .mai pot fce ceva pt a obtine mai mult?sentinta este definitiva,dar nu scrie ca ar fi si irevocabila....va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: martis gabriel , utilizator 22:22, 2 Iunie 2011
la penal doar definitiva ,nu se scrie si irevocabila
Nu mai aveti ce face. Eventual daca exista vreun motiv legal de contestatie in anulare sau revizuire. Discutati cu avocatul.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva? razvancandrea razvancandrea după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o hotarare judecatoreasca irevocabila? radusb2004 radusb2004 Buna ziua. Cum pot contesta o decizie judecatoreasca irevocabila? Si cat timp, de la pronuntarea sentintei, am la dispozitie pt a face asta? E vorba de ... (vezi toată discuția)
Sntinta definitiva masterguni masterguni buna problema mea este urmatoarea am fost inplicat intrun proces civil in calitate de inculpat in urma unui accident auto. la judecatorie am primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)