avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112

am inteles ca doar pentru luna iunie se mai poate depune declaratia 112 la ghiseu.va rog sa-mi spune-ti si mie ce trebuie sa fac apoi pentru a depune aceasta declaratie?
Cel mai recent răspuns: MADALINA SALOMIA , Consultant fiscal 23:16, 2 Iunie 2011
Va cumparati semnatura electronica de la societatiile agreate de Ministerul de Finante, instalati semnatura in calculatorul dvs. dupa care completati un formular de confirmare a semnaturii electronice care va fi confirmat de societatea care v-a emis semnatura.
Pentru a depune D112, D100, D300, D301, trebuie sa completati formularul 150 cu datele soietatii, il gasiti pe anaf.ro si impreuna cu procura intocmita la notariat pe numele dvs. trebuie sa va inregistrati la Finante si asteptati raspunsul de confirmare pe adresa de e-mail care ati completat-o in formularul 150.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari- necesitate semnatura electronica gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am citit ca incepand cu 1 iulie 2011 este necesar ca pentru depunerea declaratiilor sa avem semnatura ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)